Tomter

Øya Vestre Bokn ligger i Bokn kommune på nordsiden av Boknafjorden. Her er nå 12 hyttetomter ut for salg.Tomtene har beliggenhet ved Sunnalandsstraumen, som er en lun perle omkranset av vakker natur. Plasseringen i landskapet gir solrike tomter året rundt. Hyttene er av type Drømmehytten, og det er flere hyttemodeller å velge mellom.

Kommer du fra sør med bilferje fra Mortevika på Rennesøy, kjører du inn på en lokal vei til venstre på selve ferjeleiet i Arsvågen. Denne følges til du kommer til Fv 891, og du følger skilting til Loten/Loden. Det er ca. 15 min. kjøring fra ferjekaien til hyttefeltet.

Hele turen fra Stavanger tar dermed litt over 1 time. Kommer du fra nord (Haugesund/Aksdal), kjører du E 39 over broen fra Østre til Vestre Bokn, og tar første vei til høyre som er Fv 890 – og deretter første vei til venstre (Fv 891) mot Loten/Loden.

27. mai 2013 åpner trekantsambandet – det betyr kun 35 minutters kjøring fra Karmøy og Haugesund. Parkeringsplassen for hyttefeltet er like ved Lodavegen 585.

Klikk her for kartet.

 

Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn            Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn

 

12 selveiertomter med mulighet for båtplass.

I et attraktivt terreng for ferie og fritid – med flott utsikt og sjøen som nærmeste nabo – er alt gjort klart for bygging av 12 nye hytter. Utbyggere er Østebø/Bjørnevåg, som er grunneiere på Vestre Bokn, og hytteprodusenten Bygg Engros AS på Ålgård som står bak Drømmehytten.

Hyttene får bruksareal (BRA) på inntil 90 kvm. I tillegg kan det oppføres bod på inntil 8 kvm og terrasse på inntil 20 kvm. Alle hyttene får selvsagt strøm, innlagt vann og avløp.

For mer informasjon om fremdrift, priser etc. bes interesserte ta kontakt med Drømmehytten på telefon 51 61 75 50 eller på e-post til post@drommehytten.no

       Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn Drømmehytten - Tomt på Vestre Bokn

 

 

 

Hytte i flott fjellområde i Sogn
Nå kan du bygge din Drømmehytte på Hamregota hyttefelt i et særdeles flott fjellandskap. Det er tomter til salgs ved Sogn Skisenter på Hafslo i Luster kommune. I denne kommunen ligger Jotunheimen, Jostedalsbreen og Breheimen nasjonalpark med sine urørte og unike fjellområder. Det er mange muligheter for fjellturer, jakt og fiske i området.

Tomtefeltet ligger ca. 10 min. kjøring fra kommunesenteret Gaupne, ca. 15 min. fra Sogndal og henimot 4 timer fra Bergen.

Hyttefeltet er regulert for 17 tomter, og 14 er fortsatt til salgs. Ferdig tilkomstvei går inn i feltet, og det er lagt EL-kabler og rør for vann og avløp 2 meter inn på tomtene. Tomtene har størrelser fra 755 m2 til 1200 m2, og prisene er fra kr 550.000,- til kr 650.000,-.

Fra Hamregota hyttefelt har du utsikt mot Sogn Skisenter, se www.sognskisenter.no

Fra hytta kan du spasere et par minutter og rett inn i flotte turløyper – eller ta skitrekk opp til fantastisk panoramautsikt over fjellene i Sogn og deler av Jotunheimen. På vår- og sommerstid er det fortsatt skiføre i Jostedalen og på Sognefjellet, som ligger ca. en time unna – et område kjent for flotte toppturer.

På Sognefjellet Sommerskisenter kan du gå langrenn med panoramautsikt mot Fanaråken og andre flotte tinder. Det er også anledning til å ta dagsturer til Galdhøpiggen Sommerskisenter for alpin sommerglede.

For mer info gå inn på www.sognfritidshus.no eller kontakt Brynjulf Brynjulfsen på telefon 97 77 28 44 eller på e-post: brbrynju@online.no

 

Drømmehytten med båtplass
I et vakkert kystlandskap på Brandanger i Gulen, ytre Sogn, ligger Kalvedalen hytteområde. Her er 15 tomter er klare for salg vis-à-vis det etablerte hyttefeltet Mjelneset.

Hytteområdet ligger vendt mot sørvest og Brandangersundet – idyllisk, solrikt og med storslagen utsikt over sundet og landskapet. Området ligger sentralt plassert i Gulen og på Vestlandet med ubegrensede muligheter for varierte turer til lands og til vanns. Kjøretid fra Bergen til Brandanger er 1,5 time.

Tomtene leveres med strøm, vei, vann og kloakk ført frem til tomtegrensen.

Båtplass og naust. Parkering på egen tomt.

Tomtene har størrelse fra 1000 til 1500 m2, og de er byggeklare fra våren 2016. Prisene er fra kr 395.000,- til kr 595.000,-.

NB! 10 % prisavslag til de første fire kjøperne.

For mer info gå inn på www.heideeiendom.no

 

Bygg Engros AS
Opstadveien 10
4330 Ålgård

(Andre siden av E39 i forhold til Kongeparken)

Åpningstider
Mandag - fredag
kl 08.00 - 15.30
 

Hyttekveld hver tirsdag
klokken 16.00 - 20.00.
Passer det ikke på tirsdag,
​avtaler vi en annen dag.

Kontakt
Tlf: 51 61 75 50
​E-post: post@drommehytten.no

Direktoratet for byggkvalitet

X
Kontakt skjema
Fornavn * :
Etternavn * :
Gateadresse * :
Postnr./sted * :
E-post * :
Mobilnummer * :

Ønsker katalog tilsendt * :

Hvilke(n) katalog ønsker du:
    Felter med * må fylles ut